PODPOŘME TIŠNOVSKÉ OBCHODY, RESTAURACE A ŘEMESLNÍKY I LETOS!

30.11.2021 19:25


Vážené tišnovačky, tišnováci a i okolní, jste-li zde tací!

    V loňském roce jsme jsme se na vás obrátili s upřímnou výzvou a doporučení, abyste pomohli Ježíškovi s pořizováním dárků právě u nás, v Tišnově.
Všichni jsme doufali, že něco takového už letos nebude za potřebí.
    Bohužel se situace opakuje, a proto vás opět prosíme, vyražte do ulic Tišnova. Rozmanitých obchodů a obchůdků tu máme spousty a věříme, že v nich každý nalezne to, co hledá. Stejně tak vaši podporu potřebují i restaurace, které jsou nedílnou součástí koloritu našeho města a věříme, že bychom byli všichni rádi, aby to tak zůstalo i po dlouhém a náročném covidovém období. Situace pro ně skutečně není snadná.
    Víme, že některá zařízení se z této situace už nevzpamatovaly. Pokud to aktuálně platná pravidla dovolují, navštivte některý z obchůdků či restaurací a potřebujete-li, využijte služby od místních živnostníků! A pokud si netroufnete pro své nejbližší vybrat konkrétní dárek, zakupte třeba dárkové poukazy. Věříme, že i ti, co je běžně nevydávají, Vám je rádi připraví.
    Jakákoliv vaše podpora a pomoc určitě přijde vhod. Navíc - Vaše peníze budou mít šanci zůstat v tomto regionu. Jistě to není tak pohodlné, jako objednání zboží z e-shopu, ale jsme přesvědčeni, že v této době by se na pohodlnost hledět nemělo. Jsme přesvědčeni, že tišnovští podnikatelé pak zase rádi podpoří tišnovský sport, kulturu či jiné projekty, které nyní považujeme za samozřejmost, přestože by bez jejich pomoci nikdy nevznikly, třeba taková tišnovská rozhledna.
    Patriotismus není přežitek, naopak! Pojďme opět pomoct udržovat tradiční sociální kontakty, i když se spousta služeb přesouvá do on-line prostředí. Jsme přesvědčeni, že i letos to bude potřeba.
Moc vám děkujeme!